2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Kafa kafaya ölüm!

İzmir'in Urla İlçesi'nde, içinde 6'şardan 12 kişi bulunan 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 5 kişi öldü, 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında, Urla İlçesi'nin Kalabalak Yolu'ndaki Sağlık Ocağı Durağı girişinde meydana geldi. Çeşme'den İzmir yönüne giden Bekirhan Doğaner'in kullandığı, içinde Kerem Altan, İbrahim Okuroğlu, Murat Güvenir, Figen Deniz ve Seçil Seçen'in bulunduğu 35 PPA 09 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 33 yaşındaki Erkut Pekingör'ün kullandığı ve içinde eşi Dilek Pekingör ile Selin Ergan, Barış Hansoy, Burçin Hansoy ve Mehmet Irkın'ın bulunduğu 35 PV 119 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

HATALI SOLLAMA KAMERADA

Bir marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerden de hatalı sollama nedeniyle meydana geldiği belirlenen kazada çarpışan otomobiller savrulurken, ortalık savaş alanına döndü. İlk belirlemelere göre kendi şeridinde gittiği belirtilen 35 PV 119 plakalı otomobilde sadece sürücü Erkut Pekingör yaralı kurtarılırken, eşi 26 yaşındaki Dilek Pekingör, 21 yaşındaki Selin Ergan, aynı yaştaki Mehmet Irkın, Barış Hansoy ve ağabeyi 28 yaşınaki Burçin Hansoy olay yerinde öldü.

Hatalı sollama yaparak kazaya neden olduğu tutanaklara geçen 35 PPA 09 plakalı otomobilin sürücüsü Bekirhan Doğaner ile bu araçta bulunan Figen Deniz Bozyaka, İbrahim Okuroğlu, Emre Kerem Altan ve Murat Güvenir yaralandı.

Yaralılardan Seçil Seçen ve Erkut Pekingör ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne diğer 5 yaralı da Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar, yaralılardan ikisinin hayati tehlikesinin bulunduğunu, diğerlerinin durumunun iyi olduğunu söyledi.

PİKNİĞE GİDİYORLARDI

Yaralı kurtulan sürücü Erkut Pekingör, kazada yaşamını yitiren Dilek Pekingör ile iki yıllık evliydi. Tavukçuluk yapan Erkut Pekingör'ün, bayramı fırsat bilip eşi ve çalışma arkadaşlarıyla kedilerine izin verip, denize girip piknik yapmak için Karaburun İlçesi'ne gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Ölenlerin dün de Urla'da trafik kazasında yaralanan arkadaşlarını ziyaret ettikleri ortaya çıktı.

Kazada ölenlerden Barış ve Burçin Hansoy kardeşlerin babaları Sedat Hansoy'un da geçirdiği bir trafik kazasında yaralandığı, bacaklarını kullanamamasına rağmen çocuklarını okutmak için çalıştığı kaydedildi

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2013 Cuma 13:34:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?