26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kalem tabancayla kocasını yaraladı

İzmir'in Bozyaka semtinde, 47 yaşındaki Hülya Turan, kendisinden 24 yaş küçük olan eşi Maşallah Turan'ı parkta kalem tabancayla yaraladı.

Tekstil atölyelerinde çalışan Hülya Turan ile 23 yaşındaki inşaat işçisi Maşallah Turan, bir süre önce evlendi. İddiaya göre bir süre sonra H. Turan'ın, eşinin kendisini aldattığından şüphelenmesiyle çift arasında tartışmalar başladı.

Tartışmalardan dolayı Maşallah Turan, iki gün önce evi terk etti. Bir süredir çalışmayan Hülya Turan, arkadaşlarından aldığı bilgiyle, eşini dün sabah İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde buldu. Maşallah Turan'ı, bir başka kadınla kantinde sohbet ederken gören H. Turan iddiaya göre, eşinin yanındaki kadına saldırdı. Maşallah Turan, güçlükle yatıştırılan eşi ile hastaneden ayrıldı.

Yol boyunca kocasının sakinleştirmeye çalıştığı öfkeli kadın, 10.00 sıralarında Osman Öksüz Parkı'na geldiklerinde çantasındaki kalem tabancayla kocasını boynundan ve çenesinden yaraladı.

GÖZALTINDA
Yaralanan Maşallah Turan, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. M. Turan'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. H. Turan gözaltına alındı.

Sabah
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 13:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?