4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

Kaplan'a tam destek

İzmir Ticaret Odası (İZTO) seçimlerine hazırlanan Değişim Grubu adayı Ömer Kaplan, Karşıyaka Sanayici ve İş Adamları Derneği’nden (KASİAD) tam destek aldı.

İZTO’nun, İzmir’in her geçen yıl ekonomi liginde alt sıralara inmesine engel olamadığını söyleyen KASİAD üyeleri, İzmir’in vakit kaybına tahammülü olmadığını, artık değişim istediklerini vurguladı.

Değişim Grubu adayı Ömer Kaplan ve grup üyeleri, İZTO seçimleri öncesi KASİAD’ı ziyaret ederek, Başkanı Mithat Salepçioğlu ve dernek üyelerinden Karşıyakalı iş adamlarının sorunlarını ve eleştirilerini dinledi. Göreve geldikleri takdirde Karşıyaka’dan Balçova’ya kadar İzmir’in tüm ilçelerinde istişare heyetleri oluşturarak, demokratik bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini belirten Kaplan, Değişim Grubu’nun kısa, orta ve uzun vadeli projelerini anlattı.

Kaplan, "Kısa vadede yarım kalan yatırımlar için belediyelere müşavirlik yapacağız. Ayrıca İZTO’nun tekrar üyelerine yönelik hizmet veren bir kurum olmasını sağlayacağız. Oda kendi sorumluluk alanı içinde önce üyelerine hizmet edecek. Uzun vadede, İzmir’in 24 saat yaşayan bir şehir olması amacıyla, serbest şehir projesini hayata geçirmek için çalışacağız" dedi.
Rakipleriyle her zaman centilmence mücadele ettiklerini kaydeden Kaplan, "Hiçbir zaman ben merkezli bir zihniyetle hareket etmedik. Hile, hurda nedir, bilmeyiz. Centilmence mücadele etmeyi bilmeyenlerin hileleri şimdi ayaklarına dolandı. Şu an müfettişler İZTO’yu hallaç pamuğu gibi atıyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2005 Cumartesi 18:04:41
Güncelleme :12 Mart 2005 Cumartesi 18:06:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?