2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Karabağlar'da 15 aracın lastiği kesildi

15 ARACIN LASTİĞİNİ KESTİLER

İzmir'in Karabağlar ilçesinde park halindeki 15 aracın lastikleri kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi. Olayı öğrenen araç sahipleri, lastikleri kimin, niçin kestiğine bir anlam veremedi.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 00.30 sıralarında Karabağlar 9002 ve 9022 sokaklarında meydana geldi. Yol boyunca park halinde bulunan çok sayıda aracın lastiklerinin patlak olduğunu anlayan vatandaşlar, durumu polise bildirdiler. Polis, çevrede yaptığı araştırmanın ardından birbirine yakın 2 ayrı sokakta park halinde bulunan 15 aracın lastiklerinin kesildiğini belirledi. Çok sayıda araç sahibine ulaşılamazken bazı araç sahipleri olaydan gece yarısı haberdar oldu. Otomobilinin sadece lastiğine

zarar verildiğini belirten Ferhan Demirler, "Böyle bir olay bu mahallede ilk defa yaşanıyor. 3 gündür sokağın elektrik lambaları yanmıyordu, bunu fırsat bilip yapmış olabilirler. Gördüğüm kadarıyla 20'ye yakın araca zarar verilmiş" dedi. Mustafa Kılıç (20) da misafirlikte olduklarını, telefon gelmesi üzerine apar topar geldiklerini anlattı. Polis lastikleri kesen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

15 ARACIN LASTİĞİNİ KESTİLER
15 ARACIN LASTİĞİNİ KESTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 09:29:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?