2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Karnesinde hüzün var

KARNESİNDE HÜZÜN VAR

Önceki gün geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralanan 13 yaşındaki Nuray Tazefidan, aynı gün akşam saatlerinde kaldırıldığı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde verdiği yaşam savaşını kaybetti.

Karne almasına 1 gün kala geçirdiği trafik kazasında vefat eden küçük Nuray için okulda tören düzenlendi.

Pamukyazı Tamsa Seramik İlköğretim Okulu 6/A sınıfında eğitim gören Nuray Tazefidan'ın sırasına arkadaşları tarafından çiçek bırakıldı. Karne almanın sevincini yaşayamayan arkadaşları ise gözyaşlarına boğuldu. Minik Nuray'ın cenazesi, Pamukyazı Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ruhi Gündoğdu, Pamukyazı İlköğretim Okulu Müdürü İrfan Görgülü, öğretmenler, ailesi, okul arkadaşları ve yakınları katıldı.

Karnesini almasına 1 gün kala trafik kazasında hayatını kaybeden küçük Nuray'ın ölümü, okul ve ailesini yasa boğdu. Nuray Tazefidan'ın eğitim gördüğü Pamukyazı Tamsa Seramik İlköğretim Okulu 6/A sınıfındaki boş kalan sırasına, gözyaşı döken arkadaşları çiçek, öğretmeni ise göremediği karnesini bıraktı. Nuray'ın öğrenim gördüğü okulun müdürü İrfan Görgülü, çalışkan ve zeki bir öğrencilerini trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Bir gün önce aynı sınıfta ders işledikleri Nuray

Tazefidan'ın ölüm haberini alan arkadaşları ise, "Nuray, bizim sınıf arkadaşımızdı. Çok üzüldük" dediler. Küçük Nuray'ın ailesi ise yol üzerinde herhangi bir sinyalizasyon sisteminin bulunmadığını ve yol kenarına park eden araçlar yüzünden Nuray'ın öldüğünü belirterek, tepkilerini dile getirdi.

Edinilen bilgiye göre kaza şöyle gelişti: İzmir-Aydın asfaltı üzerinde meydana gelen trafik kazasında, hayvanlar için ot toplayan annesine el arabası götüren Nuray Tazefidan, yol kenarına park edilmiş araçlar yüzünden yolun boş olup olmadığını göremedi. Aniden yola çıkan küçük Nuray'a Aydın istikametine doğru gitmekte olan Ahmet Ç.'nin kullandığı 34 GN 8397 plakalı araç çarptı. Kazada ağır yaralanan çocuk, 112 Acil Servis ambulansıyla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin

ardından hayati tehlikesinin olması nedeniyle ambulans helikopter ile İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Nuray yaşamını yitirdi. Araç sürücüsü Ahmet Ç., olay günü çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KARNESİNDE HÜZÜN VAR
KARNESİNDE HÜZÜN VAR
KARNESİNDE HÜZÜN VAR
KARNESİNDE HÜZÜN VAR
KARNESİNDE HÜZÜN VAR
KARNESİNDE HÜZÜN VAR
KARNESİNDE HÜZÜN VAR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2011 Cumartesi 14:48:01
Güncelleme :29 Ocak 2011 Cumartesi 17:10:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?