9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Karşıyaka Galatasaray'ı zorladı

Fortis Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında Galatasaray, Karşıyaka'yı İzmir Atatürk Stadı'nda 2-1 mağlup etti. Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, as futbolculardan yoksun çıktığı maçta, çok fazla forma şansı bulamayan futbolcularının sahadaki performansından memnun olduğunu söyledi. 

İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski başbakanlaradan Bülent Ecevit için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Her iki takım taraftarlarının da ilgi gösterdiği maçta, üstün oynayan Galatasaray, Karşıyaka karşısında son dakikalarda zorlansa da maçı 2-1 kazanan taraf oldu. 

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, maç sonrası yaptığı açıklamada, kazandıkları için memnun olduklarını belirtti. Gerets, "Böyle maçlarda kazandığınız takdirde herşey güzel olur. Kaybederseniz ya da berabere kalırsanız zor şeyler yaşarsınız. Bugün sevindirici olan en önemli şey, ilk 11'de oynama şansı bulamayan futbolcular forma şansı buldu" dedi. 

Karşıyaka'nın göreve yeni gelen Teknik Direktörü Turgut Uçar ise, futbolcularının sahada verdiği mücadeleden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, "Takım olarak sahada kazanmak için elimizden geleni yaptık. Dengeli bir maç oldu. Maçın ilk yarısında rakibe fazla pozisyon vermedik. İkinci yarıda ise rakibe verdiğimiz talihsiz pozisyonlar neticesinde kalemizde golleri gördük. Maçın son bölümlerinde bulduğumuz önemli pozisyonları gole çeviremedik. Eğer golleri bulabilseydik, maç berabere veya bizim üstünlüğümüz ile bitebilirdi" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2006 Perşembe 09:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?