19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Karşıyaka Kent Konseyi gezide!

Karşıyaka Kent Konseyi üyelerinden bir grup, Başkan Cevat Durak'ın göreve geldiği yıldan bugüne kadar ilçeye yapmış olduğu tüm çalışmaları anlatan bir gezide buluştu. 

Bayanların ağırlıklı olduğu gezide belediyeden görevli bir rehber yapılan tüm hizmetleri katılımcılara tek tek göstererek ayrıntıları ile anlattı. Belediye yeni hizmet binası ile start alan gezi, Latife Hanım Köşkü, Dünya Barış Anıtı, Bayraklı Aydın Güven Gürkan Kültür Merkezi, sağlık evleri, şantiye yeni kompleksi, Kent Dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen 808 Toplu konutlar, alternatif Atatürk Orman yolu, Karşıyaka Belediyesi İlköğretim okulu, Karşıyaka Lisesi, İsmail Cem Kültür Merkezi, İhsan Alyanak Kültür Merkezi, Kapalı pazaryerleri, Gıda Bankası, çamaşırhaneler ve semt evleri ile devam etti. 

Bu geziyi büyük bir merakla takip eden katılımcılar “ Bizler Karşıyaka Kent Konseyi çatısı altında Başkanımız Cevat Durak ile paralel çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda da yapılan hizmetleri yerinde görerek bilgilerimizi pekiştiriyoruz. Her hafta rutin bir şekilde bu gezileri düzenliyoruz. Yapılanları yerinde görüp notlarımızı alıyoruz ve halkımıza da bu sayede en doğru bilgileri vermiş oluyoruz. Yapılanlar gerçekten çok büyük hizmetler 4 yıl gibi bir süre de bu projeleri hayata geçirmesinden dolayı başkan Cevat Durak'ı ayrıca kutluyoruz” dediler. Kent Konseyi üyeleri özellikle Latife Hanım Köşkü ve Dünya Barış Anıtı'nı İzmirlilerin muhakkak görmesi gerektiğini de ifade etiler.

Sabah başlayan gezi öğleden sonra Uğur Mumcu Park Cafe'de son buldu. Üyeler günün tatlı yorgunluğunu çaylarını yudumlayarak üzerlerinden attılar.

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 09:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?