3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Kaygan yol kaza getirdi

İzmir’de yokuş aşağı giderken virajı alamayan belediye otobüsü bir markete ait soğutma deposuna çarparak durdu. Kazada can kaybı yaşanmazken soğutma deposu hasar gördü.

Olay dün gece 23.30 sularında Konak İlçesi Gültepe semti Samsun Caddesi üzerinde meydana geldi iddiaya göre Büyükşehir Belediyesi ESHOT otobüslerinde, Çobançeşme-Konak seferi yapan 46 hat nolu 35 LV 120 plakalı otobüs, son seferini yaptıktan sonra Bornova’da bulunan otobüs garajına dönmek üzere yola çıktı. Sürücüsünün adı açıklanmayan belediye otobüsü Samsun Caddesi’nde yokuş aşağı doğru giderken dikkatsizlikle birlikte yağmur sonucu kayganlaşan yolda kaymaya başladı.

Şoför, otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybederek hızla yolun sonunda bulunan bir marketin soğutma deposuna çarptı. Otobüs şoförü kazadan hafif yaralı bir şekilde kurtulurken otobüste yolcu bulunmaması ve kazanın semtin boş olduğu bir zamana denk gelmesi muhtemel bir faciayı önledi. Kazayla ilgili konuşan vatandaşlar bu bölgede bu tür kazaların her zaman olduğunu, belediyenin bir an önce yola bir çözüm bulması gerektiğini ifade etti.

Polis ekipleri kazayla ilgili işlem başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2013 Cumartesi 09:48:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?