9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Kayıp ağabeyini böyle arıyor

İstanbul'da 3 yıl önce aralarında çıkan tartışma sonucu evi terk eden ağabeyini arayan şahıs, boynuna astığı fotoğrafla bulmaya çalışıyor. 

İstanbul'da yaşayan Necmi Bulut, 3 yıldır haber alamadığı ağabeyi Nazmi Bulut'un (45) İzmir'de olduğunu duyarak İzmir'e geldi. Ağabeyinin büyüttüğü fotoğrafını boynuna asan ve 'Canım ağabeyim, kalleşlik ettim, izin ver dön kardeşlik edeyim' yazılı fotoğrafı taşıyan Necmi Bulut, yaptığı hatadan dolayı ağabeyinden özür diledi ve eve dönmesini istedi. Necmi Bulut,"3 yıl 8 gündür kayıp olan ağabeyime ulaşmak için yollardayım. Kardeş olarak çok tartıştık. En son tartışmamızın ardından evi terk etti. Ona söylediğim laf, dokunmuş. Şu anda oğlunu bekleyen bir anne ve maddi ve manevi çöküntü içerisinde olan kardeş var" dedi. 

Yaptığı hatanın kalleşlik olduğunu söyleyen Necmi Bulut, "Abi, kardeşin ölmüyor, çünkü sensiz olmuyor. Sen gelene kararda yaşayacak. Lütfen inan her şey eskisinden daha iyi olacak. Ben sana saygısızlık ettim Hatamı kalleşlik olarak değerlendiriyorum. Sen ve Allah affetse bile kendimi asla affetmeyeceğim" diyerek ağabeyinin geri dönmesini istedi. 

Ağabeyinin İzmir'de olduğu telefonunu alan kardeş Necmu Bulut, İzmirliler'den duyarlı olmasını ve ağabeyinin görüp, yerini bilenlerin 0555 296 08 40 numaralı telefona haber vermelerini istedi.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 14:14:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?