3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Kaza dedi cinayet çıktı

İzmir’in Çeşme İlçesi’nde bir süredir birlikte olduğu 44 yaşındaki Tülin Ş.’yi trafik kazası geçirdiğini belirtip hastaneye bırakan 39 yaşındaki G.A.’nın kadını dövdüğü ortaya çıktı. Vücudundaki darp izleri doktorlar tarafından fark edilen 2 çocuk annesi Tülin Ş. hastanede hayatını kaybetti, G.A. ise gözaltına alındı.

Olay, Çeşme İlçesi Ilıca Beldesi’nde bugün saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Evli 39 yaşındaki G.A., bir süredir birlikte olduğu iki çocuk annesi Tülin Ş.'yi taksiyle Çeşme Devlet Hastanesi’ne bıraktı. Tülay Ş.'nin trafik kazası geçirdiğini belirten G.A., daha sonra hastaneden ayrıldı. Tedaviye alınan talihsiz kadın müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Doktorlar, Tülay Ş.'nin vücudundaki darp izlerini fark edip durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, Tülay Ş.'yi hastaneye bırakan G.A.’ya kısa sürede ulaştı. Gözaltına alınan ve aşırı derecede alkollü olduğu belirtilen G.A.’nın bir süre sonra kendine geldiği, ilk ifadesinde de, Tülay Ş. ile tartıştıklarını ve tartışmanın büyümesini üzerine kadını dövdüğünü dile getirdiği öğrenildi.

İki çocuğundan 16 yaşındaki kızıyla birlikte yaşayan Tülay Ş.'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Gözaltındaki G.A.’nın ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

CİNAYETİN NEDENİ KISKANÇLIK

G.A.'nın kıskançlık nedeniyle tartıştıktan sonra da talihsiz kadını dövdüğü belirlendi.

Olay sırasında, Tülay Ş.'nin birlikte yaşadığı 16 yaşındaki kızının evde bulunmadığı ve G.A.’nın, bayıltıncaya kadar başına vurarak dövdüğü Tülay Ş.'yi hastaneye ölü getirdiği saptandı. Taksiyle hastaneye gittikten sonra 'trafik kazası' yalanına inanmayan hastane polisinin G.A.’yı bir süre oyaladığı daha sonra takviye olarak çağırdığı diğer ekiplerin gelmesiyle de şüphelinin gözaltına alındığı ifade edildi.

G.A.’nın daha önce de çeşitli suçlardan poliste kaydının bulunduğu tespit edildi. 

...
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2013 Cuma 09:52:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?