19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kaza içinde kaza

İzmir'in Ödemiş ilçesinde meydana gelen trafik kazasından yaralı kurtulan araç sürücüsü Şehmuz Arslan, kendi aracının kurtarma çalışmalarını izlerken karşı yönden gelen alkollü araç sürücüsünün çarpmasıyla hayatını kaybetti.


Ödemiş'ten Kiraz istikametine giden 35 ZMP 85 plakalı araç sürücüsü Şehmuz Arslan hız ve dikkatsizlik sonucu yol kenarında bulunan hendeğe girdi. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri aracı hendekten çıkarmaya çalıştı. Arslan da aracının kurtarılması çalışmalarını izledi. Bu sırada Kiraz istikametinden Ödemiş istikametine giden 35 ZAD 09 plakalı araç Şehmuz Arslan'a çarptı. Ödemiş Belediyesi'nde sağlık memuru olan Arslan kaza yerinde hayatını kaybetti.


ŞOFÖR ALKOLLÜ ÇIKTI
Aracın sürücüsü Erdem K.'nın alkollü olduğu öğrenilirken, araçta bulunan Hikmet Ovalı ve Fatma Koç'un da kazadan yaralı kurtuldukları ve Ödemiş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındıkları öğrenildi. 97 promil alkollü çıkan araç sürücüsü Erdem K., jandarma komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.


TOPRAĞA VERİLDİ
Bu arada kazada ölen Şehmuz Arslan için Ödemiş Belediyesi'nde tören düzenlendi. Törende konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, kazada hayatını kaybeden sağlık memuru Arslan'ın çok sevilen bir kişi olduğunu belirterek ölümünün kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Arslan, Ödemiş'e bağlı Ertuğrul Köyü mezarlığına defnedildi. Arslan'ın annesi Nezahat Arslan ise sinir krizleri geçirdi

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 18:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?