8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Kaza yapınca yakayı eleverdi

Manisa'da Avukat Muzaffer Esenay'a ait park halindeki otomobilin camını kırıp içindeki çantayı alarak kaçan zanlı Aydın Korkmaz(32), İzmir'de polis ekiplerinden kaçarken kaza yapınca yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Avukat Muzaffer Esenkaya, 45 EE 891 plakalı otomobilini dün bir alış veriş merkezinin otoparkına parketti. Geri döndüğünde otomobilinin arka camının kırıldığını ve eşine ait çantanın çalındığını farkeden Esenkaya durumu polise bildirdi. 

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri kaçan aracı tespit ederek takibe aldı. Polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan zanlı, Manisa'dan İzmir'e doğru kaçmaya başladı. 

Durumun İzmir polisine bildirilmesi üzerine Bornova'daki tüm yol çıkışlarını kapatan ekipler aracı beklemeye başladı. İzmir'e Manisa Yolu'ndan giriş yapan plakasız otomobili durduramayan ekipler aracı takip etmeye başladı. 

Ekiplerin "dur" ihtarlarına uymayarak kaçmayı sürdüren otomobil sürücüsü, Osman Kibar Köprüsü'nden Otogar'a doğru giderken aşırı hız ve panik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek viyadükten aşağıya uçtu. 

Otomobilin içinden yaralı olarak çıkarılan A.K. (32), ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözlem altına alınan A.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 

Ele geçirilen otomobilde yapılan incelemede ise Manisa'daki otomobilden çalınan ve içinden 2 adet cep telefonu, 300 YTL ile 20 dolar çıkan çanta daha sonra Esenkaya'ya teslim edildi. 

Çalınan çantayı teslim almak üzere Manisa'dan Çamdibi Karakolu'na gelen avukat Muzaffer Esenkaya ise polis ekiplerine teşekkür etti.
.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 11:02:38
Güncelleme :5 Haziran 2006 Pazartesi 11:10:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mete esenkaya IP: 85.97.168.xxx Tarih : 20.12.2006 19:59:13
allah böyle hırsızların belasını versin.