5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kazadan mucize kurtuluş

ARAÇ TAKLA ATTI, BURNU BİLE KANAMADI

İzmir'de meydana gelen kazada, yağışlı hava nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü 4 takla atan aracından burnu bile kanamadan çıktı.

Edinilen bilgiye göre kaza,Yeşildere Yolu Gaziemir istikametinde sabaha karşı meydana geldi. 34 EN 6079 plakalı panelvan tipi aracıyla Gaziemir istikametine seyir halinde olan Kahraman Yanık, direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracıyla takla atmaya başladı. 4 takla attıktan sonra yolun yarısını ve kaldırımı kaplayan aracın sürücüsü Yanık, kendi imkanları ile araçtan çıkmayı başardı. Kahraman Yanık'ın arkasında Buca'ya doğru gitmekte olan 35 AK 1322 plakalı araç sürücüsü Songül Keskin ise önündeki aracın

takla attığını görerek direksiyonunu sola kırarak kurtuldu. Songül Keskin, "Buca'ya ekmek servisi götürüyordum. Birden önümdeki araç takla atmaya başladı. Kendimi sola atarak kurtuldum, çok korktum" derken aracından yara almadan kurtulan sürücü Kahraman Yanık, "Direksiyon hakimiyetini kaybettim, yol kaygandı" şeklinde konuştu.

Kazanın ardından trafik akışı bir süre tek şeritten verildi. Trafik polisleri yolda önlem alarak başka bir kazanın olmasına engel oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ARAÇ TAKLA ATTI, BURNU BİLE KANAMADI
ARAÇ TAKLA ATTI, BURNU BİLE KANAMADI
ARAÇ TAKLA ATTI, BURNU BİLE KANAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2010 Cumartesi 09:18:02
Güncelleme :11 Aralık 2010 Cumartesi 23:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?