26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kıskançlık cinayeti

İzmir'de 2 yıldır aşk yaşadığı evli sevgilisinin kocasını kıskanan genç aşık, sevgilisinin kocasını silahla vurarak öldürdü.


12 Ocak 2008 tarihinde saat 19.00 sıralarında Karşıyaka ilçesi Bayraklı semtine bağlı 1643 sokak içersinde meydana gelen olayda, Cihan Özdemir (35) isimli şahıs sırtından tek kurşunla kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından vuruldu. Çevredeki vatandaşlar tarafından Ege Üniversitesi Acil Servisi'ne kaldırılan Cihan Özdemir bir gün sonra doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamıyarak, hayatını kaybetti.

Karısının yasak ilişkisi saptandı

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda maktul Cihan Özdemir'in 12 yıllık eşi İ.Ö (35) sorgusunda S.Ö (19) isimli genç adam ile yasak aşk ilişikisi olduğu bilgisine ulaştı.

Sevgilisinin kocasını, kıskandığı için öldürmüş

Cinayetin genç aşık tarafından işlenmiş olabileciği üzerinde duran cinayet büro ekipleri, S.Ö isimli genç aşığı yaklayarak gözaltına aldı. Genç aşık S.Ö emniyetteki sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf etti. Genç aşık S.Ö, emniiyetteki ifadesinin ardından adam öldürmek suçundan adliyeye sevk edildi.

Cinayet zanlısı S.Ö isimli genç aşık, bundan 2 yıl önce tatil için gittiği Kırklareli'nde tanıştığı İ.Ö lie bir gönül ilişikisi yaşamaya başladı. Bir süre sonra sevdiği kadının evli ve bir çocuk annesi olduğunu öğrendi. Sevgili İ.Ö eşi ve çocuğu ile İzmir'de, genç aşık ise İstanbul'da yaşamlarını sürdürüyorlardır. Yasak aşklarını sürdürümek için iki sevgili İzmir'de ayrı bir ev tutup aşklarını burada yaşamaya başladılar. Fakat genç aşık, bir çocuk annesi sevgilisinin 12 yıllık kocasından kıskandığı için evinin önünde pusu kurarak, sırtından tek kurşun ile vurarak öldürdü.

Aşına önce annesinin evini soydurtmuş

Genç sevgilisi ile 2 yıldır yasak aşk yaşayan evli bir çocuk annesi İ.Ö emniyetteki ifadesinde, aşığı S.Ö'in kendisini cinayetten 20 gün kadar önce kendisini arıyarak borç para istediğini ve sıkıntı içersinde olduğunu söyledi. Genç aşığı S.Ö'e parası olmadığını söyleyen İ.Ö, ailesinin tek çocuğu olduğunu ve anne ve babasının İstanbul'da yaşadığını ve evlerinde altınları olduğunu isterse evlerinin anahtarlarını kendisine verebileceğini söyledi. Genç aşık S.Ö, anahtarı aldığı İ.Ö'nün annesinin İstanbuldaki eve giderek, evde bulunan 20 adet burma bilezik, 20 adet normal bilezik, 1 adet altın gerdanlık, 2 metre altın zincir ve daha bir çok ziynet eşyasını alarak kaçtığı öğrenildi.

Bir çocuk annesi İ.Ö, eşinin sevgili tarafından vurulması olayını bilmediğini ve olayı emniyette öğrendiğini, genç aşığı S.Ö'nün rahat etmesi için annesinin evini soyması için anahtarı kendisinin verdiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2008 Pazar 15:26:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilek tığlı IP: 85.108.12.xxx Tarih : 22.01.2008 08:32:39

Allah böyle kadınların cezasını versin...başka bişey demiyorum..