19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kıymet Nine Büyükşehir'e duacı

Sosyal güvencesi bulunmayan ve ağrıları nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan 83 yaşındaki Kıymet İnanlı, Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nde iyileştirildi. Yeniden yürümeye başlayan Kıymet Nine, hayır duası ile teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal güvencesizlerin güvencesi olmaya devam ediyor. Kısıtlı imkanları olan ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan hastalara kucak açan Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi sayesinde Bayraklı'da oturan 83 yaşındaki Kıymet İnanlı, tekerlekli sandalyeyle geldiği hastaneden yürüyerek taburcu olacak.

Dizlerinde ve kalça kemiğinde oluşan kireçlenme nedeniyle şiddetli ağrıları bulunan ve Eşrefpaşa Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi'ne başvuran Kıymet Nine, fizik tedavi servisine yatırıldı. Yaklaşık iki haftadır devam eden tedavi sürecinde, ağrıları nedeniyle ayağa kalkamayan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Kıymet Nine, yardımla yürüyebilir hale geldi. Kıymet Nine'ye ayrıca belindeki ağrıları için korse takıldı.

Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nin kendisine gösterdiği özel ilgiden çok memnun olduğunu söyleyen Kıymet İnanlı, doktorlar ve hemşireleri övdü. Kıymet Nine "Allah hepinizden razı olsun; gökten yağsın, yerden toplayın. Ağrılarım azaldı. Belediye bana çok iyi bakıyor. Başka hastanede de yattım ama burada çok iyi muamele gördüm. Herkes çok güleryüzlü, bu hastaneden çok memnunum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 11:04:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?