19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kocaoğlu'ndan anlamlı mesajlar

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çamdibi Bor-Koop Yenikent Kooperatifi'nin yapı kullanma izin belgesi dağıtım ile Naldöken Toplum Merkezi temel atma törenlerine katıldı.


Törenlerde Çamdibi ve Bornovalılar'ın “İzmir seninle gurur duyuyor” tezahüratlarıyla karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, hedefinin, kendisine inanan ve güvenenleri yere baktırmamak olduğunu söyledi. Başkan Kocaoğlu, “Bir belediye başkanının en büyük zırhı ve güvencesi adaletidir. Bir başkan adaletli ise her zaman kentte tek başına çıkar dolaşır ve kimse de onun önünü kesmez. Ben sokakta hemşehrilerimin gözüne bakınca, onların gözünün içinin güldüğünü görüyorum. Bundan sonra da kentin genelinin yararı için, bu kenti daha ileri götürmek, sorun değil çözüm üretmek için çalışacağız” dedi.


"YERELDE KALKINMAYI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"
İzmir'de yaşayan insanların gelir düzeyleri ve yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmayı sürdüreceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu şöyle devam etti: “Büyükşehir Belediye Başkanı'nın 61 yaşına kadar en ufak bir darbe almayan onuruyla oynamaya kalkanların beyhude çabaları, beklentilerinin tam tersine, beni daha da kamçılıyor, direnç ve güç veriyor. Biz bu davada varız arkadaşlar. İzmir'i sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla 5 yıl daha yönetmeye talibiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 11:54:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?