26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kocaoğlu'ndan bayram mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in son birkaç yılda kabuğunu yeniden kırıp atağa kalktığını belirterek, “Tüm kent büyük bir devinim içinde; moraller yüksek, geleceğe ilişkin umut ve güven var. Böylesi iyimser bir atmosferin oluşmasında, hiç kuşku yok ki, kente ve kentliye yönelik uzlaşmacı, barışçıl, yatırımcı ve sosyal belediyeciliğe önem veren yaklaşımımızın önemli bir payı var” diye konuştu.


Yayınladığı Bayram mesajında “Sosyal belediyeciliğe” vurgu yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Bu şemsiye ile muhtaç durumdaki tüm vatandaşlarımızı kucaklamaya, bayram sevinçlerini sürekli kılmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik, dayanışma ve paylaşma gibi duyguları yeniden canlandırmak için çabalıyoruz.

Umuyoruz bu bayramlar, unutulmaya yüz tutmuş bu hasletlerimizin yeniden kabul görmesi için vesile olur” dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı şöyle devam etti:
“Özkaynaklarımızla, İzmir tarihinde görülmemiş yatırımları başlatırken, iyi günde de, kötü günde de hemşehrilerimizin yanında olmayı hiç ihmal etmedik. Sevincimizi ve kederimizi birlikte paylaştık.

Ellerimizdeki kaynakları hayali projelere yatırmak yerine, kentin geleceğine yön verecek orta ve uzun vadeli yatırımlarla İzmirliler'in yararına kullandık. Bütün bunları gerçekleştirirken de, İzmirli hemşehrilerimizin desteğini hep arkamızda hissettik. Bize duyulan bu güven, hizmet aşkımızı her zaman canlı tuttu. En zorlu anlarımızda bile bize güç verdi, direncimizi artırdı.”


Türk ulusunun ve tüm İzmirliler'in bayramını kutlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bayramın ülkemiz ve dünya insanlığı için barış ve sevgi tohumlarının yeşerdiği, aydınlık günler getirmesini diliyorum. İzmir, Yüce Ata'mızın izinde, Türkiye'nin aydınlık ve çağdaş yüzü olarak kendine özgü kimliğini korumaya devam edecektir, etmelidir.”

İha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 13:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?