8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Konak'ta bomba paniği

İzmir'in Konak ilçesi Yenişehir semtindeki Kemer dolmuş duraklarında bulunan şüpheli bir paket, paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılan şüpheli çantanın içinden 5 kiloluk domates salçası çıktı. 

Edinilen bilgiye göre Kemer dolmuş son durakları, 1196. Sokak Kemer Kıraathanesi önünde park halinde bulunan 35 CJU 94 plakalı, Ömer Baraj'a ait özel minibüsün altında unutulan bir yeşil renkli çanta, vatandaşların dikkatini çekti. İçerisinde sert bir cisim olan çantadan şüphelenen vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen asayiş ekipleri, bomba imha uzmanları gelene kadar yolu trafiğe kapatarak çevre güvenliği aldı. Özel kıyafetli bomba imha uzmanları, çantayı fünyeyle patlattı. 

Büyük bir gürültüyle patlayarak parçalanan çantanın yanına giden bomba imha ekipleri, 5 kiloluk salça tenekesi ve çamaşırlarla karşılaştı. Kim tarafından bırakıldığı belirlenemeyen çantanın içinden çıkan salça tenekesini eline alarak inceleyen vatandaşlar, "Çantanın içinde sert bir cisim olduğunu görünce bomba zannetmiştik, meğer salçaymış" diyerek kendi aralarında gülüştü.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 10:03:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?