9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Konak'ta gasp girişimi

Konak İlçesi Yeşilyurt semtinde market işleten Arif Yapıcı (29), kendisinden bıçak zoruyla para ve sigara isteyen İhsan Lekesiz (33) tarafından bıçaklandı. Sol kolundan yaralanan Yapıcı ile saldırgan arasındaki boğuşma sırasında olay yerine gelen polis, zanlıyı yakaladı. 

Gaspçıyı elleriyle polise teslim eden Arif Yapıcı, "Artık bunların gözü iyice döndü. Ne cesaretle bunu yapabiliyorlar" şeklinde konuştu.
Olay Yeşilyurt Yıldız Caddesi 12 numaradaki Yapıcıoğlu Kardeşler Market'de yaşandı. Markete gelen zanlı İ.L. bıçağını çıkartarak dükkan sahibi Arif Yapıcı'dan para ve sigara istedi. Zanlının bir anlık dalgınlığından faydalanmak isteyen Yapıcı İ.L.'nın elindeki bıçağı alabilmek için saldırdı. Çıkan tartışmada kolundan aldığı bıçak darbeleriyle hafif yaralanan Yapıcı, zanlıyı etkisiz hale getirerek polisi aradı. 

Olayın zanlısı İ.L. gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Yapıcı, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. Olayın şokunu atlatan Arif Yapıcı, "Markete elinde bıçakla gelerek benden para ve sigara istedi. Ben onu reddedince bana bıçak çekti. Çok korkmuştum. Aramızda boğuşma çıktı. Canımı zor kurtardım" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 14:37:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?