8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Konak'ta hırsızlık operasyonu

İzmir'de hırsızlık olaylarına karşı kapsamlı bir çalışma başlatan polis, Konak İlçesi Yeşilyurt semtinde, sokaklardan çöp ve hurda kağıt toplayan bir kişinin durumundan şüphelenerek, şahsı takibe aldı. 

Polis ekiplerini görünce kaçmaya başlayan şahsın peşine düşen polis ile şahıs arasında kovalamaca yaşandı. Sokaklardan kağıt ve hurda toplayan şahıs kaçmayı başarırken, polis geniş çaplı araştırma yaptı. 

Edinilen bilgiye göre olay gece, Yeşilyurt 9100. Sokakta hurda kağıt ve çöp toplayan kimliği belirsiz bir kişinin devriye gezen polis ekipleri görünce kaçmaya başlaması üzerine gelişti. Durumdan şüphelenen polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan kişi, ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi.

El arabasını bırakarak kaçan şahıs ile polis arasında başlayan kovalamacadan sıyrılmayı başaran şahıs, izini kaybettirirken, zanlının terkettiği arabayı kontrol eden polis, plastik boru parçalarına rastladı. Çevrede arama yapan polis ekipleri, boş bir inşaatın içini de didik didik aradı, ancak kaçak kişiyi bulamadı. Terkedilen çöp arabası ise polis ekipleri tarafından Yeşilyurt Karakolu'na götürüldü.
Öte yandan geçtiğimiz günlerde de benzer bir olay yaşanmış ve polis, durumundan şüphelendiği hurda kağıt toplayıcısı bir şahsın peşine düşmüştü. Söz konusu olayda yakalanan şahsın, el arabasında yapılan incelemelerde, hurda kağıtların altına gizlenmiş çok sayıda elektronik eşya ele geçirilmişti.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 10:12:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?