8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Konak'ta silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Konak İlçesi Basmane semtinde meydana gelen silahlı kavgada, Şahin Alpboğa (35) isimli şahıs, kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından öldürüldü. Olay sırasında yoldan geçen ve boyacılık yaptığı ifade edilen Ziya Kural (58) isimli vatandaş ise seken kurşunun ayağına isabet etmesi sonucu yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre Basmane 945. Sokak'ta bulunan Olimpiyat Oteli önünde gece geç saatte meydana gelen olayda Şahin Alpboğa ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Şahin Alpboğa vücudunun çeşitli yerlerinden tabancayla vurularak ağır yaralandı. 

Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Alpboğa, yolda hayatını kaybetti. Olay sırasında yoldan geçmekte olan Ziya Kural isimli vatandaş ise seken bir kurşun nedeniyle sağ ayağından hafif şekilde yaralandı. Maganda kurşunuyla yaralanan Ziya Kural'ın boyacılık yaptığı belirtilirken, tedavi için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı ifade edildi. Cinayet Bürosu ekipleri, olayı gerçekleştiren kişinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2006 Cuma 09:07:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?