26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Köpeklere tatil köyü

Köpeklere hizmet veren beş yıldızlı otelde, köpekler havuzlarda ve oyun parklarında stres atacak klimalı, televizyonlu odalarında dinlenecek

İzmir Hayvansever Bahadır Karabulut, kentin 5 yıldızlı köpek otelini kurdu. Fransa'da gördüğü köpek tatil köyünden esinlenen Karabulut'un, İzmir'in Güzelbahçe İlçesi'nde, otoyol kenarındaki Bobyland Dog Hotel'i mimarisiyle, Çeşme'den İzmir'e gelenlerin dikkatini çekiyor. 7.5 dönüm üzerine Avrupai standartlarda kurulan köpek otelinde son derece modern 24 oda bulunuyor. Açıkhavada gezinti alanı da bulunan odalarda ısıtma ve soğutma klima ile gerçekleştiriliyor. Köpek sahibi 24 saat köpeğinin durumunu gözlemleyebilirken, monitör aracılığıyla görüntülü olarak seslenebilecek. Ev içinde yaşayan köpeklerin psikolojisinin de düşünüldüğü otel odalarında, televizyon yayını da olacak. Oyun parkı ve yüzme havuzları da köpeklere sunulacak hizmetler arasında.


Bobyland Dog Hotel'de 24 köpeğin ağırlanacağını söyleyen Bahadır Karabulut, köpek odalarının ısı yalıtımı açısından son derece modern ve konforlu olduğunu dile getirdi. Sabah 08.00'de kabul edilecek olan köpeklerin önce yıkanıp temizlenerek, yiyeceğinin verileceğini kaydeden Karabulut, “Yuvasından uzak kalan köpeklerin strese girmelerini istemediğimiz için önce oyun parkında, yüzme havuzunda stresten arınmalarını sağlayacağız. Köpek sahibi köpeğini getirip bırakabileceği gibi talebe göre evden alıp eve teslim de yapabileceğiz” dedi.


Bobyland Dog Hotel'de köpeklerin her türlü bakım hizmetinin de verileceğini anlatan Karabulut, önümüzdeki şubat ayından itibaren otelde veterinerin de bulunacağını belirterek, “Tatile giden ailelerin gözü arkada kalmayacak. Çünkü sevgili köpeklerinin onları aramayacağı, mutlu olacakları bir ortamda tatil yapmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

Radikal
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 10:28:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?