8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Kuyumcu hırsızı öldürdü

İzmir'in Konak İlçesi Karabağlar semtinde bir kuyumcu dükkanını soymak isteyen 2 kişiden biri dükkan sahibi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Kaçan diğer şahsın aranmasına devam ediliyor. 

Olay, dün akşam saat 19.50 sıralarında Karabağlar 4107 sokakta bulunan Öznur Kuyuculuk'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa İdişçi'ye (43) ait kuyumcu dükkanına gelen 2 kişi ellerinde bulunan altın saati satmak istediklerini belirtiler. Kuyumcu Mustafa İdişçi'nin saat satın almadığını belirtmesi üzerine zanlılardan bir tanesi yanında bulunan bıçağı çıkartarak İdişçi'den altınları vermesini istedi. Bu sırada Mustafa İdişçi çekmecesinde bulunan silahını çıkartarak Burak Berke (18) isimli zanlıyı vurarak ağır yaraladı. Dükkandan çıkıp kaçmaya başlayan Burak Berke dükkandan 50 metre ileride hayatını kaybederken, diğer zanlı kaçarak izini kaybettirdi. Berke'nin daha önceden de birçok suçtan kaydının bulunduğu ve kaçan diğer şahsında V.Y. (Veysi Yiğit) olabileceği belirtildi. 

Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan kuyumcu Mustafa İdişçi, olaydan sonra kaçan zanlının kendisine silah gösterdiğini ve kendisini korumak için silah kullanmak zorunda kaldığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2006 Salı 05:31:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?