9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Kuyuya düşen genç kız taburcu edildi

Tire'ye bağlı Gökçen Beldesi'nde tarla komşuları İbrahim Güloğlu'na ait 27 metrelik su kuyusuna düşen ve kuyuda aç susuz 4 gece 5 gün geçiren Nazmiye Erol (17) tedavi gördüğü Tire Ertuğrul Aker Devlet Hastanesi genel cerrahi servisinden 13 gün sonra taburcu edildi.
 
Kızının hastaneden taburcu olmasıyla birlikte mutluluk gözyaşları döken anne Huriye ve Halil Erol kızlarının hastaneden sağlığına kavuşmuş olarak çıkmasına inanamadıklarını söyleyerek; "13 gün önce Nazmiye'yi kuyudan çıkardığımızda yarı ölü gibiydi. Doktoru İsmail Taşan ve hastane personelinin yoğun çabasına ve bizimde sevgimiz eklenince onu tekrar hayata döndürdük. Hastane masraflarımız ise 730 YTL 25 YKr. Tuttu. Türkiye gazetesinde yayınlanan haberden sonra sayın kaymakamımız Cezmi Türk Göçer ziyaretimize gelerek bize yeşil kart çıkartılacağını söyledi. Şimdilik hastaneye borçlarımız karşılığında senet verdik. Çarşamba günü de yeşil kartımızla hastaneye başvurup senedimizi geri alacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştular.
 
Hastanede geçirdiği 13 günün ardından tekrar eski sağlığına kavuşan Nazmiye Erol ise "kuyuda geçirdiğim zor günler rüyalarıma giriyor. Her gece uykumda tekrar tekrar kuyuya düşüyorum. Ailemin de desteğiyle inşallah zamanla bunları aşacağım. Yaşamak çok güzel" dedi.
Talihsiz genç kızı yoğun bir tedavi programıyla tekrar hayata döndüren Opr. Dr. İsmail Taşan ise Nazmiye'nin hastaneye geldiği günden bu yana zorlu aşamalar kaydettiğini ifade ederek; "Nazmiye servisimizde kaldığı 13 günün 6'sında kendinde değildi. Kendisinin tedavi süreci evde de devam edecek. Şu anda ancak yardım alarak yürüyebiliyor. 15 gün aralıklarla da genel kontrollerini yapacağız.
Umduğumuzdan daha hızlı bir iyileşme süreci geçirdi. Bu trajik olayın mutlu sonla bitmesine hepimiz sevindik" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2006 Pazartesi 18:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?