2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Liseli kızların kavgası felç etti

LİSELİ KIZLARIN KAVGASI FELÇ ETTİ

İzmir'in Konak ilçesinde lise öğrencisi kızlar arasında çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan 18 yaşındaki genç kızın sol tarafının felç olduğu öğrenildi.

Geçen hafta Cuma günü, Konak ilçesi Eşrefpaşa semti 474 Sokak 50 numarada saat 15.00 sıralarında erkek arkadaş sebebiyle çıktığı öğrenilen kavgada Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi B.Ç.'nin (18) de aralarında bulunduğu kızlar, N.K.'nin (17) oturduğu evin önüne gitti. Evden elinde bıçakla çıkan N.K.'nin, B.Ç.'yi bıçakladığı iddia edildi. Sol kasığından aldığı tek bıçak darbesiyle ağır yaralanan B.Ç., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından çağrılan ambulans ile Bozyaka Eğitim ve

Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybından hastaneye kalbi durmuş olarak getirilen B.Ç.'nin, doktorların çabasıyla hayata döndürüldüğü öğrenildi. Yoğun bakım ünitesine yatırılan B.Ç.'nin, yapılan tetkikler sonucunda kısmi felç geçirerek, sol tarafını hiç hissetmediği, kolunu ve bacağını oynatamadığı, bilincininse açık olduğu belirlendi. Fizik tedaviyle ne kadar iyileşeceğinin de henüz bilinemediği belirtildi.

Zanlı N.K. ise Eşrefpaşa Polis Merkezi'ne götürüldü, işlemlerinin ardından Çocuk Şubesi tarafından gözaltına alındı. Küçük yaşta kız çocuğuna cinsel taciz suçundan da kaydı olduğu bildirilen N.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2011 Cuma 18:08:00
Güncelleme :25 Şubat 2011 Cuma 19:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?