19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Maganda kurşunuyla yaşayacak

Çanakkale’deki vatani görevini tamamlayıp İzmir Karşıyaka’daki evine dönen 22 yaşındaki İbrahim Ferdi Demir, 30 Haziran’da yakınlarıyla 2 katlı evlerinin terasında uyurken göğsünde ağrıyla uyandı.

Hastaneye kaldırılan Demir’in çekilen röntgen filminde vücuduna saplanmış bir kurşun olduğu tespit edildi ve ameliyat sonrası yoğun bakıma alındı.

Doktorlar kurşunu, tehlikeli bölgede olması nedeniyle alamadı. Göğsünden giren ve akciğerini parçalayarak batın bölgesinde kalan mermi çekirdeğinin çıkarılmasının hayati tehlikeye sebep olacağını belirten doktorlar, genç adamın ömür boyu maganda kurşunuyla yaşayacağını söyledi.

Böyle bir talihsizliğin kurbanı olmasaydı bir gün sonra işe başlayacağını belirten evli ve 1 çocuk sahibi Demir, şunları söyledi: "Acılarımın kısa süre sonra dineceğini düşünüyorum. Kimsenin böyle bir olayla karşılaşmasını istemem. Ağrılarım var ama yaşadığıma şükrediyorum. İçimde bir kurşunla yaşayacak olmak elbette üzücü. Ancak alınması durumunda daha kötü sonuçlar doğuracağını öğrendim. Hayatıma kasteden kurşunla yaşamayı öğreneceğim."

...
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 06:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?