19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Market sahibi de şaşırdı

İzmir'in Konak ilçesinde bir markete müşteri gibi giren S.E. (46) çaldığı ürünleri eteğinin altındaki çuvala gizleyerek hırsızlık yaptı.

Güvenlik kameraları tarafından tespit edilen S.E. ile yanındaki M.D. (50) tekrar aynı markete gelince polis ekipleri tarafından yakalandı. S.E. ile M.D.'nin marketten 2 bin 500 YTL tutarında şampuan, kozmetik ve gıda ürünü çaldığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Olay Konak ilçesinde bir markette akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Mağazada satışı az olan ürünlerin bir anda eksilmesinden şüphelenen market sahibi Mahsum Taş (37) güvenlik kameralarının kayıtlarını kontrol etti. Taş, kamera kayıtlarında markete M.D. (50) ile birlikte müşteri gibi gelen S.E. (46) isimli kadının raflardan aldığı ürünleri eteğinin altındaki çuvala saklayarak dışarı çıktığını farketti. Yaklaşık 2 bin 500 YTL tutarında şampuan, kozmetik ve gıda ürünü çalındığını tespit eden market sahibi Taş, durumu hemen polise bildirdi. Hırsızlık olayından bir hafta sonra aynı kişilerin tekrar markete geldiğini farkeden Taş, 155'i arayarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede markete gelen Konak İlçe asayiş ekipleri S.E. ile M.D.'yi market içerisinde kıskıvrak yakaladı. Zanlıların otomobilinde yapılan incelemede farklı marketlerden çalınmış yaklaşık 2 bin YTL tutarında gıda maddesi bulundu. Markette birçok hırsızlık olayına şahit olduğunu belirten Mahsum Taş, "İlk defa bu tarz bir hırsızlık olayıyla karşılaştım. Kadın 9 dakika içerisinde kimseye farkettirmeden o kadar ürünü eteğinin altına nasıl saklayarak dışarı çıkabildi hala inanamıyorum" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, zanlıları Polis Karakolu'na götürerek gözaltına aldı.

..
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 14:06:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?