3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Markete molotoflu saldırı

MARKETE MOLOTOFLU SALDIRI

İzmir'de, bir markete ve otomobile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından molotof kokteyli atıldı. Marketin camında zarar meydana gelirken, önünde park halinde bulunan bir araç yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay, saat 03.30 sıralarında Bornova İlçesi Mevlana Mahallesi 1751. sokakta meydana geldi. Bir marketin camına molotof kokteyli atan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler daha sonra marketin önünde park halinde bulunan makine mühendisi 31 yaşındaki Osman Büyük'e ait 35 RV 589 plakalı otomobile de molotof kokteyli atarak olay yerinden uzaklaştı. Patlamanın oluşturduğu gürültüyle dışarı çıkan çevre sakinleri, olayı görünce durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede

kontrol altına alırken, otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Çevre sakinleri, geçen sene de böyle bir saldırı olduğunu belirtti. Aracın sahibi Osman Büyük, "Evimde uyuyordum. Patlama sesine uyanıp dışarı çıktım, otomobilim yanıyordu. Kim ya da kimler yaptı bilmiyorum" dedi.

Polis, saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişileri bulmak için bölgede arama başlattı.

MARKETE MOLOTOFLU SALDIRI
MARKETE MOLOTOFLU SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2011 Çarşamba 17:21:00
Güncelleme :18 Mayıs 2011 Çarşamba 17:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?