8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Mazot hırsızlığına suçüstü

İzmir'in Konak ilçesi Yeşilyurt semtinde, ellerinde mazot bidonu ile gezen şüpheli 3 kişi, polislerin kovalamacası sonucu yakalandı. Yakalanan 3 kişiyle birlikte, kaçarken çöp bidonuna attıkları 30 kiloluk mazot bidonu ve hortum da ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre olay gece Yeşilyurt Faruk Akar Karasu Caddesi'nde devriye gezen polis ekiplerinin, ellerindeki hortum ve mazot bidonu ile gezen 3 kişiden şüphelenmesi sonucu ortaya çıktı. Polisin dur ihtarı üzerine ellerindeki mazot bidonunu çöpe atarak kaçmaya başlayan şahıslar ile polis arasında kovalamaca başladı. Ara sokaklarda süren kovalamaca sonucunda hırsızlıktan sabıkaları bulundukları açıklanan Ozan Işık (19) ve Gökhan Korkuter (24) ile Muhteşem Usluer (19) yakalandı. 

Zanlılar, içerisinde 30 kilogram mazot bulunan bidon ile mazot çekmede kullandıkları hortumu attıkları yeri gösterdikten sonra, ele geçirilen malzemelerle birlikte Yeşilyurt Polis Karakolu'na götürüldü. Şahıslar gözaltında tutulurken, polis, mazotun çalındığı yeri tespit etmeye çalışıyor.
iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 14:33:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?