19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Meclis üyelerine silah tanıtımı!

İzmir İl Genel Meclisi dün bir silah pazarlama girişimine sahne oldu.

Konak ilçesindeki Sümer Mahallesi'nin muhtarlığını yapan ve bir silah firmasının İzmir Bölge Temsilcisi olan Ayşe Taylan ve "Güneydoğu gazisi bir astsubay" olduğunu söyleyen beraberindeki bir kişi Meclis oturumu sırasında koridorda Meclis üyelerine silah pazarlamaya kalktı.

Birçok Meclis üyesi silahları incelerken, AKP'li Meclis üyesi Mehmet Emin Belkıs, 4 gün önce Taylan'dan 12 taksitle bir tabanca aldığını söyledi. Taylan'ın silah pazarlamak için İl Özel İdaresi yönetiminden izin almadığı belirlenirken, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Yılmaz, "Benden satış izni isteselerdi vermezdim" dedi.

Taylan ve yanındaki kişi, uyarı üzerine İl Özel İdaresi Binası'ndan ayrıldı

Sabah
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 12:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAKAN YILDIZ IP: 88.252.15.xxx Tarih : 16.04.2008 13:02:12

biz türk milletının kanında var silahçılık büyüklerimiz ne demiş AT-AVRAT-SİLAH otomobil-ev arsa- sağlık ürünleri gıda ne bileyım akla gelmeyen bir sürü şeyın reklamı yapılıyorda silah satışı için yapılan reklamımı art niyetli olarak yayınlıyorsunuz bu gün devletımız bu işin önüne geçse silah sektörünün elinden tutsa destek verse milli gelire ne kadar gelir sağlanır türk ekonomisi ne kadar güçlenir bundan bilginiz varmı bu gün baktığınız zaman smıthwessonun pıetro berattanın sigzaverın tarihine bakın bakalım kaç tarıhınde kurulmuş oysa biz kurudğumuz firmaları batırmanın peşindeyız bu haberı yapan basın ne maksatla yaptı bilmiyorum ama niyeti belli RUHSATSIZ SİLAHA HAYIR vatandaşımız alacaksa ruhsatlı alsın devlete de zaten vergisini otomatık olarak ödüyor. BULUNDURMA RUHSATI 5 YILLIK.564 YTL TAŞIMA İSE:1.720 YTL