8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Metro A.Ş., 6. yılını kutluyor

İzmirliler'in güvenilir, hızlı ve konforlu yolculuk gereksinim ve beklentilerini yüksek hizmet kalitesiyle karşılayan İzmir Metro A.Ş., 22 Mayıs 2000 tarihinde işletmeye başlamasının 6. yıldönümünü, çalışanların katıldığı kokteylle kutladı. 

Halkapınar'daki Metro Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen kutlamada, geçtiğimiz yıl 5. kuruluş yıldönümü kutlamalarında şirkette 5 yılını dolduran personele gümüş rozet ve teşekkür sertifikası verilmesi uygulaması bu yıl da devam etti. Törende bir konuşma yapan Metro A.Ş. Genel Müdürü Sönmez Alev, metronun İzmir'in ulaşımında taşıdığı öneme dikkat çekerek, tüm Metro A.Ş. çalışanlarının özveriyle hizmet verdiklerini belirtti. Alev, şirkette personel politikasının son derece istikrarlı olduğuna değinerek, "Biz Metro A.Ş. olarak artık bir aile gibiyiz. Personelimizin tamamına yakını, metro faaliyete geçtiğinden beri görev yapıyor. Bu istikrar, metronun başarılı çalışmasını motive ediyor" diye konuştu. 

Genel Müdür Sönmez Alev, alkışlarla kesilen 6. yıl pastasının ardından hizmette 5. yılını dolduran 90 personele gümüş rozet ve sertifikalarını verdi. Geçtiğimiz yıl ise 115 çalışan, 5 yılını doldurup rozet ve sertifika almıştı.
.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2006 Çarşamba 15:41:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?