5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

MHP İzmir adaylarını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 28 Mart yerel seçimlerinde İzmir adaylarını açıkladı. MHP, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na gazeteci yazar Hasan Tahsin Kocabaş'ı aday gösterdi.
MHP İzmir İl Teşkilatı, belediye başkan adaylarını açıklamak için Ege Palas Oteli Balo Salonu'nda geniş katılımlı bir tanıtım toplantısı düzenledi. Salona İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Tahsin Kocabaş ile birlikte giren MHP İl Başkanı Musavvat Dervişoğlu, "Bizim partimiz, diğer partilerin aksine alavere dalavere olmadan adaylarını tespit ederek, demokrasi dersi vermiştir" dedi.
Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Tahsin Kocabaş ile ilçe belediye başkan adayları partililere tek tek tanıtıldı. Dervişoğlu, büyükşehir adayı Kocabaş'a parti rozeti taktı. Hasan Tahsin Kocabaş, insan odaklı projeler hayata geçirmek ve İzmir'i insanlarının birbirine selam verdiği bir kent haline getirmek için aday olduğunu söyledi.
MHP'nin ilçe belediye başkan adayları şöyle:
"Aliağa-Ali Arıcan, Balçova-Ali Levent Gaydan, Bayındır-Özver Aydan, Bergama-Atıf Yurdakul, Beydağ-Sefa Doğan, Bornova-Selahattin Haseki, Buca-Bilal Yaşar, Çeşme-Nuri Ertan, Çiğli-Bünyamin Nazlı, Dikili-Mehmet Emin Efe, Foça-Fahrettin Saraç, Gaziemir-Sertaç Teknecioğlu, Güzelbahçe-Atilla Albaş, Karşıyaka-Yücel Ünlüönen, Kemalpaşa-Mustafa Bakar, Kınık-H.Ramiz Cengiz, Kiraz-Adalet Demirel, Menderes-Şirzat Peker, Menemen-Bülent Uysal, Narlıdere-Şecaattin Zenginoğlu, Ödemiş-Mehmet Kırlı, Seferihisar-Ahmet H. Öztürk, Selçuk-Kemal Özel, Tire-Ahmet Ayrancı, Torbalı-Enver Mert, Urla -Orhan Sönmez."
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2004 Çarşamba 02:55:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?