2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Minik dansçıların kupa sevinci

MİNİK DANSÇILARIN KUPA SEVİNCİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları 3. Başkanlık Kupası Halk Dansları Şöleni, Kültürpark Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleşti.

İlköğretim okulları ile halk dansları topluluklarının katıldığı şölende sunulan Ege, Adıyaman, Kafkas, Artvin, Karadeniz yöresi oyunları ile Roman havası, izleyenleri kelimenin tam anlamıyla coşturdu.

Halk Oyunları Federasyonu Ulusal Hakemi Erhan Karatoka, Gençlik Merkezleri Halk Oyunları Danışma Kurulu Üyesi Dilek Bilgin, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Serpil Solmaz ve Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Orhan Melih Sel’in jüri üyeliğini yaptığı şölende “Başkanlık Kupası”nı ise “Kafkas” oyunu ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Spor Okulları Halk Dansları Topluluğu kazandı. “En iyi Müzik” ödülünü Sakarya İlköğretim Okulu ve Balçova Anadolu Lisesi, “En İyi Kostüm” ödülünü Murat Reis ve Orhan Gazi ilköğretim okulları, “En İyi Yöresel Ekip “ ödülünü Başöğretmen ve Limontepe ilkğretim okulları, “En İyi Sahneleme ve Özel Jüri Üyesi” ödüllerini ise “Kafkas” ve “Zeybek” oyunları ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Spor Okulları Halk Dansları Topluluğu aldı.

MİNİK DANSÇILARIN KUPA SEVİNCİ
MİNİK DANSÇILARIN KUPA SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2011 Cumartesi 11:22:03
Güncelleme :21 Mayıs 2011 Cumartesi 11:52:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?