3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Minik Kerem'in acı sonu

İzmir Bayraklı'da, 3 yaşındaki Kerem Yiğiter, 5'inci kattaki dairenin balkonundaki cam korkuluğun kırık olan bölümünden düşerek öldü

Çaymahallesi Semti, 2084/4 Sokak’taki Ciritoğlu İrem Sitesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, yaklaşık bir hafta önce, Sema Yiğiter, oğlu Kerem Yiğiter ve annesi Zehra Gülşen’le birlikte, kardeşi Serdal Yiğiter’in düğünü öncesi hazırlıklara yardım etmek için İzmir’e geldi.

HERKES UYURKEN BALKONA ÇIKTI

Bu sabah erkenden uyanan minik Kerem, annesi ve diğer yakınları uyuduğu sırada evde dolaştıktan sonra hava sıcak olduğu için açık bırakılan kapıdan balkona çıktı.

Kerem, balkon korkuluğunun alt tarafındaki cam kaplamanın kırık bölümünden aşağıya baktığı sırada ise dengesini kaybederek 5’inci kattan düşüp, beton zemine çakıldı.

Kanlar içerisinde yerde hareketsiz duran minik Kerem’i ilk olarak bahçede çalışan apartman görevlisi farketti. Görevli, ilk olarak site yöneticisine ardından da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Kerem Yiğiter’in hayatını kaybettiği belirlendi.

POLİSTEN ACI SORU

Minik Kerem’in hangi daireden düştüğünün belirlenememesi ve ailelerin de dışarıya çıkmaması üzerine polisler, tek tek apartmandaki dairelerin kapısını çalarak, "Çocuğunuz var mı?" diye sordu.

Son olarak Serdal Yiğiter’in kapısını çaldığında ise acı gerçek ortaya çıktı. Uyuyan aile balkona çıktığında, yerde kanlar içerisinde yatan çocuğun Kerem olduğunu gördü.

Sinir krizi geçiren anne ve yakınları, sakinleştirilmeye çalışıldı Olay yerinde nöbetçi savcının incelemesinin ardından Kerem Yiğiter’in cenazesi, otopsiye gerek duyulmayarak Mezarlıklar Müdürlüğü’ne gönderildi.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETMİŞ

Olayla ilgili polisin araştırması sırasında, Kerem Yiğiter’in düşme anının da sitenin güvenlik kamerasınca kaydedildiği belirlendi.

Görüntülerde, Kerem’in, belli bir yükseklikten sonra yere düşüş anının bulunduğu ortaya çıktı. Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

 

...
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2011 Perşembe 18:29:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?