2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Mobilya atölyesi alev alev yandı

MOBİLYA ATÖLYESİNDE YANGIN

İzmir'in Karabağlar İlçesinde bir mobilya atölyesinde yangın çıktı. Mobilya atölyesinde patlamaların ardından büyüyen yangına müdahale etmek için olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi zor anlar yaşadı. Uzun çalışmalar sonucu söndürülen yangında maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde 5715 Sokak No:20'deki Behçet Doğan Alptekin'e (57) ait mobilya atölyesinde meydana geldi. İşyerinde meydana gelen patlamalar ve ardından yükselen alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri mobilya atölyesi sahibi Behçet Doğan Alptekin'e haber verdi. Yangın yerine çok sayıda gelen itfaiye ekipleri tarafından hummalı bir çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. İçerde çalışanın bulunmadığı atölyenin içinde bulunan mobilyalar ve 35 PA 991 ve 35 LH 494 plakalı iki kamyonet yanarak kullanılamaz hale geldi.

Mobilya atölyesine gelen sahibi Behçet Doğan Alptekin, "Bugün zaten pazar olması nedeniyle dükkan kapalıydı. Duyar duymaz koşa koşa geldik. Neden nasıl çıktığını bizde bilmiyoruz" dedi. Polisin kundaklama ihtimali üzerinde durduğu öğrenilen yangının kesin çıkış sebebinin incelemenin ardından ortaya çıkacağı bildirildi.

MOBİLYA ATÖLYESİNDE YANGIN
MOBİLYA ATÖLYESİNDE YANGIN
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 09:44:20
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 23:40:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?