2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Mutluluğa toplu “evet”

ÖDEMİŞ’TE ÇİFTLER MUTLULUĞA TOPLU OLARAK “EVET” DEDİLER

Değişik nedenlerden dolayı resmi nikahsız yada imam nikahıyla yaşayan 12 çift, Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin ortaklaşa düzenledikleri toplu nikah töreni ile dünya evine girdi.

Renkli görüntülerin yaşandığı toplu nikah törenine katılan ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk konuklara türkü söyleyip nikah şahitliği yaptı. Muzaffer Gönen Parkı'ndaki açık hava düğün alanında düzenlenen toplu nikah töreni öncesi Ödemiş Belediyesi'ne ait servis aracı gelin gibi süslendi. Gelin otobüsü ile Ödemiş turu atan gelin ve damatların mutluluğu yüzlerinden okundu.

Toplu nikah töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Ödemiş Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Özlem Soykan Kırlı, evliliğin Allah'ın emri olduğunu belirterek, Medeni Kanun'un resmi nikahı toplumsal huzur için, sağlıklı bir aile yapısı için zorunlu kıldığına ve toplumu ayakta tutan en önemli öğenin aile olduğuna dikkati çekti.

Konuşmaların ardından nikah törenine geçildi. İlk çiftin nikahını Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin kıyarken, nikah şahitliklerini Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu, sevilen sanatçı Bedia Akartürk, Birgül Ayman Güler ve İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş yaptı. Keskin nikah töreni sırasında çiftlerden birbirlerine kötü sözler söylemeden önce birkaç saniye durup öfkelerine hakim olmalarını ve kalıcı kırgınlıklar yaratacak tutumlardan kaçınmalarını isteyerek, çiftlere mutluluklar diledi. 12 çiftin resmen dünya evine girme mutluluğunu yaşadığı gecenin ilerleyen dakikalarında gelin ve damatlar sevilen parçalar eşliğinde aileleri ile birlikte doyasıya eğlendiler.

ÖDEMİŞ’TE ÇİFTLER MUTLULUĞA TOPLU OLARAK “EVET” DEDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 10:41:01
Güncelleme :27 Mayıs 2011 Cuma 17:05:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?