30
Nisan
2024
Salı
İZMİR

Namaz sonrası intihar etti

İzmir Emniyet Müdürlüğü Araştırma Planlama Koordinasyonda görevli Emniyet Müdürü Murat Ö. bu sabah Karşıyaka'daki evinde intihar etti.

SABAH NAMAZINI KILDIKTAN SONRA KENDİNİ VURDU

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında 7541 sokak 2 numarada meydana geldi. Birinci sınıf emniyet müdürü olduktan sonra Araştırma Planlama Koordinasyonda görevli olarak İzmir'e atanan 55 yaşındaki Emniyet Müdürü Murat Ö., eşi Hatice Ö.'nün anlattığına göre sabah namazına kalktı. Namazını kılan Murat Ö., daha sonra çenesinin altına yastık koyduktan sonra da beylik tabancasıyla ateş edip canına kıydı.

'İNTİHARIMDAN KİMSE SORUMLU DEĞİL'

Silah sesini duyup kalkan Hatice Ö. ve oğlu S.'nin haber vermesi üzerine gelen meslektaşları Emniyet Müdürü Murat Ö.'nün cesediyle karşılaştı.

Murat Ö.'nün , intiharından kimsenin sorumlu olmadığını yazdığı bir intihar notu bıraktığı da öğrenildi. Murat Ö.'nün ergenlik bunalımı nedeniyle tedavi gören oğluna son zamanlarda çok üzüldüğü öne sürüldü.

Emniyet Müdürü Öğütverici'nin cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Murat Ö.'nün cenazesinin, memleketi Çorum'a gönderileceği açıklandı.

Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiğini bildirdi. Öğrenilene göre de merhum Emniyet Müdürü'nün bilinen ağır bir problemi de yoktu.

...
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2013 Cuma 17:30:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?