5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Neşet Ertaş ve Nurettin Rençber’den yardım konseri

İzmir Narlıdere’de bin 100 metrekarelik alan içinde 450 metrekarelik bir tesis yapmak isteyen Narlıdere Zihinsel Özürlüleri Koruma ve Destekleme Derneği’ne ünlü sanatçılar Neşet Ertaş ve Nurettin Rençber’den destek geldi. Ünlü sanatçıların tesis için bir konser vereceği bildirildi.

Bölgede yaşayan zihinsel ve fiziksel engellilere daha çağdaş bir ortamda hizmet sunmak isteyen Narlıdere Zihinsel Özürlüleri Koruma ve Destekleme Derneği, Narlıdere Belediyesi tarafından tahsis edilen bin 100 metrekarelik alana 450 metrekarelik özel eğitim rehabilitasyon merkezi ve ilköğretim okulu yapmak için bir dizi kampanya başlattı. Prefabrik yapılması planlanan ve tahmini maliyet 60 milyar lira olarak hesaplanan okul kampanyasının ilk aşamasında ünlü sanatçılar Neşet Ertaş ile Nurettin Rençber, 12 Kasım akşamı Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nden konser verecek.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un katkılarıyla düzenlenen geceye katılan sanatçılar ücret almayacak. Saat 20.00’de başlayacak olan konserin davetiyeleri Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi, Konak Kabile Kitapevi, Kemeraltı Berfin Müzik, Alsancak Yakın Kitapevi ve Narlıdere Belediyesi girişinden temin edilebilecek.
İzmir Vali Yardımcısı Yakup Vatan, valilik olarak kampanyaya 5 milyar vereceklerini açıklarken, okul binasının tamamını yaparak kendi ismini vermek isteyen bir hayırsever aranıyor.

İZMİR (İHA) -
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 12:48:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?