8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Ödemiş'te korkunç cinayet

İzmir'in Ödemiş İlçesi'ne bağlı Kaymakçı Beldesi'nde cinnet geçiren bir kişi, tartıştığı arkadaşını başını taşla ezerek öldürdükten sonra babaannesi ve amcasını da av tüfeğiyle vurarak öldürdü. 

Edinilen bilgiye göre, 2 yıl önce işlediği bir cinayetten cezaevinde yatarken Ceza İnfaz Kanunu'ndan (CİK) yararlanarak çıkan Eşref Çakır (30), dün gece Tahir Görgülü (38) adlı arkadaşıyla bir süre alkol aldıktan sonra aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu, Görgülü'yü başını taşla ezerek öldürdü. 

Ardından sabah saatlerinde Sefer Mahallesi'ndeki babaannesi ve amcasının birlikte oturduğu eve giden Çakır, babaanne Havva Çakır'ı (70) uykusundan uyandırdıktan sonra iddiaya göre "Beş parasız kalıyorum. Siz bana para vermiyorsunuz. Para istiyorum" diyerek tartıştı. Babaannesinden ters cevap aldığı ifade edilen ve bu yüzden cinnet geçiren Eşref Çakır, yanında taşıdığı av tüfeğiyle babaannesine ateş etti. Bu sırada evde uyumakta olan ve silah seslerine uyanan amcası Metin Çakır'a (54) da ateş eden Eşref Çakır, sabah saatlerinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. 

Olay yerine gelen Ödemiş Cumhuriyet Savcısı, işlenen cinayetlerle ilgili soruşturma başlattı.
.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 14:06:31
Güncelleme :26 Mayıs 2006 Cuma 14:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?