2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Öfkeli baba dehşeti saçtı

İzmir'in Gültepe semtinde kızının evli biriyle birlikte yaşamasını hazmedemeyen baba Tahsin Y. (57) pompalı tüfekle dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

Olay dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Tahsin Y., kızı Tuba Y. (24) ile birlikte yaşadığı evli Ali Ürken'i (26) sokakta görünce durdurdu.

Tahsin Y, birlikte yaşamalarına karşı çıktığı kızı Tuba ile Ürken arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Otomobilinde bulunan pombalı tüfeği alan baba Tahsin Y., kızı Tuba ile Ali Ürken'e ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyarak dışarı çıkan vatandaşlar yerde yatan yaralıları görünce polis ile sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağılık ekipleri yerde yatan Ürken'in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Tuba Y. ise ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı.

Öte yandan olayın gerçekleştiği bir binanın zemin katındaki evinde televizyon seyretmekte olan bir vatandaş da omuzuna gelen saçmalar nedeniyle hafif şekilde yaralanırken olay yerine gelen başka bir ambulansla aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan Tahsin Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

 

...
Yayın Tarihi : 21 Mart 2012 Çarşamba 09:47:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?