8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Öfkeli koca kendini yakacaktı

İzmir'in Konak İlçesi Alsancak semtinde eşi çocukları ile birlikte evi terkeden şahıs, kendini yakmak istedi. Bütün eşyalarını sokağa atan öfkeli koca, polis ekipleri tarafından güçlükle ikna edilerek gözaltına alındı. 

Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Alsancak Şehitler Caddesi 1594 Sokak üzerinde bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce bakkaldan özürlü 2 çocuğuna bez aldığı nedeniyle eşi Müjgan Çetindal'ı (24) sokak ortasında döven Ruşen Çetindal, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Karakola götürülen ve eşinin şikayetçi olmaması nedeniyle serbest bırakılan Ruşen Çetindal, eşinin ve çocuklarının eve dönmemeleri üzerine çılgına dönerek akşam saatlerinde evini ve kendini yakmak istedi. Eşinin ve çocuklarının eve dönmelerini isteyen Ruşen Çetindal, evde bulunan bütün eşyalarını sokağa attı. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, yaklaşık 2 saat boyunca öfkeli kocayı ikna etmeye çalıştı. Yanında bulunan bidondaki benzini kendi ve eşyaların üzerine boşaltarak çakmağını yakan Ruşen Çetindal, eşi ve çocukları gelmezse kendini ve eşyaları yakacağını söyledi. Kimseyi yanına yaklaştırmayan Ruşen Çetindal, polislerin eve gelmeleri halinde elindeki çakmakla kendini ateşe vermekle tehdit etti. 

Polis ekiplerinin, en son kendisini, eşi ve çocuklarıyla görüştürecekleri sözünü vermesi üzerine şahıs, elindeki çakmağı ve benzin bidonunu bırakarak teslim oldu. Ruşen Çetindal, ifadesi alınmak üzere Alsancak Polis Karakolu'na götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2006 Perşembe 11:09:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?