19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Oğlu yüzünden mi intihar etti?

İzmir'in Konak ilçesinde evinin balkonundan atlayarak intihar eden İzmir'in tanınmış beyin cerrahlarından Azize Ümit Trakya'nın intihar etmeden önce ailesine veda mektubu yazdığı ortaya çıktı.


İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde beyin cerrahı olarak görev yaptıktan sonra emekli olan evli ve bir çocuk annesi Azize Ümit Trakya'nın intiharının ardından geniş çaplı araştırma başlatan ekipler, bayanın intihar etmeden önce ailesine mektup bıraktığını tespit etti.


İntihar sebebi araştırılan Trakya'nın 4 yaşındayken evlatlık aldığı inşaat mühendisi oğlu Murat Trakya'nın daha önce alkol tedavisi gördüğü öğrenildi.


Afganistan'da görev yapan 27 yaşındaki Murat Trakya'nın 10 gün önce tatil için Türkiye'ye geldiği, yakın arkadaşlarıyla birlikte alkol alması üzerine birkaç gün önce annesiyle tartıştığı iddia edildi. Azize Ümit Trakya, yazdığı mektubunda hayatı boyunca kendi ayakları üzerinde durduğunu belirterek eşine ve oğluna "İki gündür gözlerim görmüyor. Kimseye ağırlık olmak istemem. İki gün ağlarsınız ama hayat devam ediyor" dedi. Mektubun da oğluna artık kendi ayakları üzerinde durabileceğini söyleyen Trakya'nınoğluna son sözü, "Kusurlarını düzeltmeye çalış, bunun için Ahmet ve Hakan beyden yardım iste, bütün haklarım helal olsun sana yavrum" oldu. İntihar haberini duyarak eve gelen eşi Altan Trakya eşinin ardından uzun süre evin balkonunda oturarak gözyaşı döktü. Altan Trakya akrabaları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Trakya çiftinin çocukları Murat Trakya'nın ise aynı apartmanda bulunan akrabalarının evinde uyuduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 17:41:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin demirsan IP: 78.162.52.xxx Tarih : 22.08.2008 11:57:12

hocam sana allahtan rahmet alilene sabırlar dilerim senin sayende ameliyattan kurtuldum allah kabrini cennet etsin.