19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Okullar bakıma alınıyor

Bornova Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte bakım ve onarıma ihtiyaçı olan ilköğretim okulu ve liseyi baştan aşağı yenilemek için harekete geçti.


11 Temmuz'da, yapılacak ihaleyle 48 okul tamamen yenilenecek. Belediye Başkanı Dr. Sırrı Aydoğan, göreve geldikleri günden bugüne okulların ihtiyaçları doğrultusunda olanakları seferber ettiklerini” söyleyerek, geçen yıl 23 okulu yeniledik. Bu yıl ise ihtiyaç belirten 48 okulu daha yenileyeceğiz” dedi.Başkan Aydoğan, şöyle konuştu; “Ödenek yetersizliği nedeniyle eksikleri giderilemeyen büyük sıkıntılar yaşayan eğitim yuvalarının sorunlarına kayıtsız kalamazdık.

Geleceğimiz olan çocuklarımızın iyi donanımlı okullarda eğitim görmesi gerektiği bilinci içindeyiz İhtiyaç olan her konuda eğitime destek olmayı görev biliyoruz. Fiziki yatırımlar çatı onarımları, boya badana işleri, okul bahçe duvarı düzenleme işleri, asfalt, taş döşeme WC ve kanal yapımının yanı sıra eğitim araçları, yardımı, çocuk oyun ve spor alanları spor malzemesi yardımlarını yapıyoruz. Çağdaş Atatürkçü Laik modern bir Türkiye için eğitime katkımızı sürdürüyoruz” dedi.

..
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 12:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?