8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Ölüm haberini polis memurundan aldı

Sokakta liseli gencin cesedini bulan memur, çalan cep telefonundan anneye gerçeği söylemekte sıkıntı yaşadı.

Konak'ta lise öğrencisi bir genç, sokakta ölü bulundu. Polis, olay yerinde inceleme yaparken talihsiz gencin cep telefonu ailesi tarafından aranınca, polis yanıt vermek zorunda kaldı. Ölen gencin annesine, çocuğunun hastalandığını, hastaneye kaldırılacağını söylemek zorunda kalan memur, daha sonra gerçek durumu açıkladı. 

İhbar üzerine güvenlik güçleri, Basın Sitesi'nde park halindeki otomobillerin yanında bir gencin cesedini buldu. Gencin vücudunda darp ve yara izine rastlanmadı. Üzerinde Muzaffer Halit Ünal (16) adına düzenlenmiş öğrenci kimliği çıktı. Ünal'ın, Nevvar-Salih İşgören Lisesi'nde okuduğu belirlendi.

Kalp hastası 

Öğrencinin ölüm nedeninin otopsi sonucu kesinlik kazanacağı kaydedildi. Gencin ailesi, çocuklarının doğuştan kalp hastası olduğunu, sık sık kriz geçirdiğini, önceki gün akşam da bir arkadaşından döndüğünü belirttiler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yeni Asır
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2006 Pazar 11:49:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RAMAZAN ERKUL IP: 85.98.67.xxx Tarih : 12.11.2006 15:15:09
ben işzmir basın sitesinde oturuyorum vefat eden kardeşim bizim okulda okuyor duyunca şoka girdim ailelerine başsaglıgı diliyorum allah yardımcıları olsun