2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Ölüm tarlada yakaladı

ÖLÜM TARLADA ÇALIŞIRKEN YAKALADI

İzmir'in Torbalı ilçesinde, zeytin budamak için tarlaya giden 62 yaşındaki Nuri Aylaçtarhan geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, Torbalı'ya bağlı Arslanlar köyünde meydana geldi. Aylaçtarhan, sabah 06.30 sıralarında tarlaya gitmek üzere evden çıktı.

Kendisine ait zeytin tarlasındaki ağaçları budamaya başlayan Nuri Aylaçtarhan, bir anda yere yığılarak kalp krizi geçirerek vefat etti.

Evden çıkmadan önce kahvaltıya kadar yetişeceğini söyleyen eşi, kocasının gelmemesi nedeniyle endişelenerek yeğeni Gürkan Ekici'yi tarlaya gönderdi. Nuri Aylaçtarhan'ın vefat ettiğini gören yeğen, ailesine ve jandarma ekiplerine haber verdi.

Talihsiz adamın Arslanlar'da bulunan bağ evine giderek tarlası ile ilgilendiği öğrenildi. Ağaç altında cansız bedeni bulunan Nuri Aylaçtarhan'ın bir elinde çapa diğer elinde el testeresi bulundu. Evli ve 1 kız babası olan Nuri Aylaçtarhan'ın naaşı önce Torbalı Devlet Hastanesi morguna ardından kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ÖLÜM TARLADA ÇALIŞIRKEN YAKALADI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 11:13:00
Güncelleme :27 Mayıs 2011 Cuma 11:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?