19
Nisan
2024
Cuma
İZMİR

Ölüme götüren dram!

İzmir'in Buca ilçesinde boğazı kesilip başı taşla ezilerek öldürülen Sibel Özkişi'nin cinayetin baş zanlısı olan eski sevgilisini 3 kez polise şikayet ettiği ortaya çıktı.

İzmir'in Buca İlçesi'nde evli sevgilisi Hasan C. tarafından boğazı kesilip başı taşla ezilerek öldürülen Sibel Özkişi'nin onu ölüme götüren dramı ortaya çıktı. Eşinden ayrıldıktan sonra İzmir'de eğlence mekanlarında çalışmaya başlayan Sibel Özkişi'nin, evli olduğu için ayrılmak istediği Hasan C., tarafından sürekli rahatsız edildiği, talihsiz kadının üç kez karakola gidip tehdit edilmesinden dolayı şikayetçi olduğu ancak C.'nin her seferinde serbest kaldığı ortaya çıktı. Hakkında koruma kararı verilen Özkişi'nin, biten koruma kararının uzatılmasını isteyip istemediğini soran polislere, istemediği yönünde bilgi verdiği de öğrenildi.

Geçen cuma saat 10.00 sıralarında İzmir- Aydın Otoyolu Buca Kavşağı yakınlarındaki ormanlık alanda bir kadının otomobilden atıldığını gören kamyon şoförü jandarmaya ihbarda bulundu. Görgü tanıklarının verdiği bilgiler üzerine belirlenen plakadan aracın Denizli'den kiralandığı belirlendi. Otomobili kiralayan şüpheli Hasan C., Denizli'de bir barda eğlendiği sırada yakalandı. Bu arada boyundaki kolyeden kimliği belirlenen, boğazından bıçaklanan, başı taşla ezilen 36 yaşındaki Sibel Özkişi, Adli Tıp Kurumu'daki otopsinin ardından toprağa verildi.

ÜÇ KEZ ŞİKAYET ETMİŞ
Sibel Özkişi'nin, Denizli'de tanışıp dönem dönem birlikte yaşadığı Hasan C.'den ayrıldıktan sonra İzmir'e taşındığı ve burada eğlence mekanlarında çalıştığı öğrenildi. Hasan C.'nin evli olduğu için kendisinden ayrılmak isteyen Özkişi'nin peşini bırakmadığı ve sürekli rahatsız ettiği, talihsiz kadının da bu tehditlerden dolayı üç kez karakola giderek şüpheliden şikayetçi olduğu ancak her seferinde de serbest kaldığı belirlendi. Bu tehditler sonrasında hakkında koruma kararı verilen Sibel Özkişi'nin olaydan kısa süre önce, biten koruma kararının uzatılmasını isteyip istemediğini soran polislere, istemediği yönünde bilgi verdiği de öğrenildi. Olay gecesi de Hasan C.'nin Sibel Özkişi'yi çalıştığı yerden aldıktan sonra geceyi birlikte geçirdikleri, sabahında da korkunç olayın meydana geldiği saptandı.
Bu arada Sibel Özkişi'nin ilk eşinden olan 11 yaşındaki oğlu da polis tarafından aile üyelerine teslim edilinceye kadar yetiştirme yurduna yerleştirildi. Cinayet şüphelisi Hasan C., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

...
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2013 Pazartesi 19:39:35
Güncelleme :20 Mayıs 2013 Pazartesi 19:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?