5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Önce sürücüyüm dedi sonra...

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ PARK HALİNDEKİ ÜÇ OTOMOBİLE ÇARPTI

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde meydana gelen trafik kazasında, bir aracın kendisini sıkıştırdığını iddia eden kadın sürücü park halindeki üç otomobile çarptı. Çarpma sonucu araçlar hasar görürken, alkol muayenesi yapılan genç kadın 0.52 promil alkollü çıktı.

Kaza, gece saat 01.30 sıralarında Cumhuriyet Bulvarı numara 152 önünde meydana geldi. Ankara'dan iki gün önce İzmir'e gezmeye gelen 06 ASU 04 plakalı otomobil sürücüsü 31 yaşındaki Cansel P., gece geç saatlere kadar Adem A. ve Erhan A. isimli arkadaşlarıyla birlikte alkol aldı. Daha sonra alkollü olarak direksiyon başına geçen sürücü Cansel P., Konak'tan Alsancak yönüne giderken 9 Eylül Üniversitesi Rektörlüğü önünde aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce park halindeki lastikçi Serhat Yüzer (37)'in 35 RY 007 plakalı aracına çarpan genç kadın ardından seyir halindeki Adem Keskin'e ait 35 AT 8009 plakalı araca ve özel bir şirkete ait Onur Terzi'nin kullandığı 34 FP 0335 plakalı otomobile çarptı.

Cansel P.'nin kullandığı lüks otomobil ve diğer araçlar hasar görürken Cansel P. olay yerine gelen trafik polislerine sürücü olduğunu söyledi. Daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine 6 ay süre ile el konulduğu ortaya çıkan genç kadına alkol muayenesi yapan polis ekipleri sürücü Cansel P.'nin 0.52 promil alkollü olduğunu belirledi. Bu kez iki yıl süre ile ehliyetine el konulacağını öğrenen genç kadın, sürücü olmadığını iddia ederek kendisine uzatılan evrakları imzalamadı.

KAÇSA DA KURTULAMAYACAK

Ankara'daki bir yapı inşaat firmasında çalıştığı öğrenilen Cansel P., alkollü olduğu göze çarpan diğer iki arkadaşı Adem A. ve Erhan A. ile birlikte yolda çevirdikleri bir taksiye binerek gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşlar tarafından sürücü olduğu tespit edilen Cansel P.'nin ehliyetine ikinci kez el konulacağı ifade edildi.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ PARK HALİNDEKİ ÜÇ OTOMOBİLE ÇARPTI
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ PARK HALİNDEKİ ÜÇ OTOMOBİLE ÇARPTI
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ PARK HALİNDEKİ ÜÇ OTOMOBİLE ÇARPTI
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ PARK HALİNDEKİ ÜÇ OTOMOBİLE ÇARPTI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2010 Pazar 14:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?