3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Ormanda öldüresiye işkence

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde 3 hafta önce evlenen 26 yaşındaki Gökhan Tüvsüzoğlu'nun 5 kişi tarafından ormanlık alana kaçırılıp öldüresiye dövüldükten sonra kendisine zorla senet imzalatıldığı iddia edildi. Tüvsüzoğlu'nun kafasına kuru sıkı tabancayla ateş edilmesi üzerine silah sesine gelen çevredekiler yaralı genci hastaneye kaldırdı. İhbar üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri 5 zanlıyı da kısa sürede yakaladı.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında Ödemiş Devlet Hastanesi'nin arkasındaki ormanlık alanda meydana geldi. 3 hafta önce Fikriye Tüvsüzoğlu ile evlenen Gökhan Tüvsüzoğlu kahvehanede otururken yanına gelen 5 arakdaşı ile sohbet etmeye başladı. İddiaya göre gelen 5 kişi gezeceklerini söyleyip Tüvsüzoğlu'nu da alıp Ödemiş Devlet Hastanesi yakınlarındaki ormanlık alana götürdü. Burada Tüvsüzoğlu'nu öldüresiye döven 5 kişi, zorla senet imzalatıp kafasına da kuru sıkı tabancayla ateş etti. 5 zanlı daha sonra Tüvsüzoğlu'nu bir çukur içine atarak olay yerinden uzaklaştı. Silah sesi üzerine olay yerine gelen çevredekiler, çukur içerisinde yatan yaralı Tüvsüzoğlu'nu görünce Ödemiş Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada tedavi altına alınan gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

OĞLUM ŞANS ESERİ BULUNMASAYDI ŞİMDİ ÖLMÜŞTÜ
Oğlunun hastaneye kaldırıldığını duyunca hastaneye gelen baba Hasan Tüvsüzoğlu, "Oğlumu böyle bir duruma düşürmelerine anlam vermek mümkün değil. Bundan 3 hafta önce davullu zurnalı düğün yaptığım oğlum öldürülesiye dövülüp tanınmayacak hale getirilmiş. Başına kuru sıkı tabancayla ateş etmişler, mezar gibi çukur kazıp oğlumu içine atarak ölüme terk etmişler. Şans eseri bölgeden geçenler oğlumu bulmasaydı belki şimdi ölmüş olacaktı" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tüvsüzoğlu'nun son olarak birlikte görüldüğü M.Ü., O.O., F.Y., O.Ç. ve E.A.'yı kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Birçok suçtan kaydı bulunan zanlılar işlemlerinin tamamlanmasının ardından 'haraç almak ve senet imzalatmak için Tüvsüzoğlu'nu kaçırdıkları' iddiasıyla adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan O.O, M.Ü, O.Ç, tutuklanırken F.Y. ile E.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


 

...
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 14:27:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
misafir IP: 78.171.189.xxx Tarih : 25.01.2011 09:17:54

Haberi yapan ve yayınlayan sayın yetkililer bildiğim kadarıyla Ödemiş Devlet Hastanesi yakınlarında ormanlık alan yok keşke olsaydı. Selamlar.