9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Oto hırsızları polisten kaçamadı

Konak İlçesi Eskiizmir semtinde müteahhitlik yapan Tahsin Gökçe'nin, 2 gün önce aldığı minibüsünü evinin önünden çalan zanlılar, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri tarafından yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, gece devriye gezen Konak İlçe Emniyet Müdürlğü Asayiş Ekipleri, Eskiizmir 3876 sokakta, içinde 2 kişi bulunan 09 L 6510 plakalı Hundai marka panelvan minibüse "dur" ihtarında bulundu. Ekiplerin ikazlarına uymayarak kaçan şahıslar ile polis ekipleri arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Ancak daha fazla kaçamayacağını anlayan zanlılar, minibüsü terk ederek, yaya olarak kaçmaya çalıştı.

 Zanlılar İsmet Taşkın (18) ve Metin Demirkaya (18) kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Zanlılarla birlikte sahte 100 YTL ve minibüsten söktükleri oto teybi de ele geçirildi. Minibüsün, müteahhitlik yapan Tahsin Gökçe'ye ait olduğu ve Karabağlar 4567 sokaktaki evinin önünden çalındığı belirlendi. Minibüsünün bulunduğuna sevinen Tahsin Gökçe hemen Eskiizmir Karakolu'na geldi.

 Minibüsünü 2 gün önce satın aldığını söyleyen Gökçe, polislere teşekkür etti. Gözaltına alınan iki kafadar ise karakol girişinde kendilerini çekmeye çalışan gazetecilere yanyana durarak poz verdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 11:10:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?