2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Otobanda can pazarı!

OTOBANDA CAN PAZARI

İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen trafik kazasının ateşi Torbalı'ya düştü. Torbalı İzmir seferi yapan U.G. (34) yönetimindeki 35 TCT 21 plakalı minibüs İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden Torbalı'ya geldiği sırada İzmir Çevreyolu 23. kilometrede aynı istikamete giden Osman A. idaresindeki 20 PD 299 plakalı TIR'ın römorkuna arkadan çarptı. Kazada, sürücü U.G. ile yolcular Seyit Yükselen (41), Yasemin Çakır (33), Mustafa Özlü (50) ve Nurdan Şenkan (43) yaralandı. Yaralılar, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sürücü U.G.'nin arka koltuğunda yolculuk yapan Derviş Günbayı (62) da hayatını kaybetti.

 

ŞOFÖR AĞIR YARALANDI

Kaza haberi Torbalı'ya gelince, ilçe garajında hareketli saatler yaşandı. Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman acı haberi alınca olay yerine gitti. Kazada yaralanan yolcular Seyit Yükselen, Yasemin Çakır, Mustafa Özlü ve Nurdan Şenkan yapılan tedavilerin ardından taburcu edildi. Sürücü U.G.'nin de geçirdiği ameliyat sonrası hastanede kontrol altında tutulduğu belirtildi. Çarpmanın etkisiyle ön tarafı tamamen dağılan minibüs hurda yığınına döndü.

BİR AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Torbalı'ya bağlı Karakuyu Mahallesinde ikamet eden 62 yaşındaki Derviş Günbayı yaklaşık bir ay önce ikinci evliliğini yapmıştı. 30 yıllık eşini kaybettikten sonra bir ay önce Ganime Günbayı ile hayatını birleştiren Derviş Günbayı, eşini memleketi Muğla'nın Fethiye ilçesine göndermek için İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gittiği öğrenildi. Torbalı İzmir hattında şoför olarak çalışan oğlu Serdar Günbayı ile birlikte otobüs terminaline giden Günbayı, dönüşte oğlunun sırası gelmediği için başka bir dolmuşa bindi. Acı haber Günbayı ailesini yasa boğdu. Derviş Günbayı'nın iki çocuğu ve dört torunu olduğu ve çevresinde sevilen bir kişi olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden talihsiz adamın cenazesi bugün Karakuyu'da defnedilecek.

Acı haberi alır almaz olay yerine giden Torbalı Şoförler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman da yaralılarla yakından ilgilendi. Olay yerinden sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geçen Cıva İsmail Akman "Şoför arkadaşlarımızdan Serdar Günbayı'nın babasının yaşanan kazada hayatını kaybetmesi hepimizi üzdü. Yaralı yolcular taburcu edildi. Doktorlar araç sürücüsü U.G.'nin de durumunun iyiye gittiğini söyledi. Günbayı ailesine baş sağlığı, tüm Torbalı halkına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Bir daha böyle bir kazanın yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2011 Salı 13:10:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?